logo_owv_klein.png
de Osse Watervrienden
 
recreatief zwemmen voor jong en oud 

twitter.png facebook.png

Navigation
Navigation
X

Kaderuitstapje

1 dag per jaar zetten we als vereniging onze vrijwilligers in het zonnetje: het kaderuitstapje! Onze vereniging draait namelijk geheel op vrijwilligers. zondag 31 mei jongstleden trokken we er op uit met onze kaderleden, bestuursleden en websitebouwer. De dag wordt altijd georganiseerd door 2 leden volgens een geheel zelf verzonnen roulatie systeem. Dit jaar was de organisatie in handen van Tonny en Manon. Tot op de dag zelf hebben ze alles weer geheim kunnen houden en dus was het weer een complete verrassing wat ons allemaal te wachten stond!

Na de heerlijke ontvangst met koffie en thee vertrokken we met de auto's in de richting van Den Bosch! We hebben daar een heerlijk tochtje over de binnendieze gemaakt! Op een bootje waarop stond 'max 16' personen zaten inclusief de gids 18 personen! Dat krijg je met Watervrienden....

Na een heerlijke bosche bol met koffie of thee zijn via een creatieve puzzeltocht weer richting de auto's vertrokken. Hierna werd koers gezet in de richting van een echte breakout room.( www.breakoutroom.nl ) Hier werden we in 2 verschillende groepen opgesloten in een kamer en was het doel om zo snel mogelijk door middel van het oplossen van raadsels en de aanwijzingen in de kamer de kamer weer uit te komen. Hiervoor had iedere groep maximaal 1 uur de tijd. Het was erg leuk en spannend om te doen! De 1e groep kon vervolgens via een kleine tablet meekijken met de verrichtingen van de 2e groep tijdens het wachten. Uiteindelijk hebben we daar gelukkig niemand achter hoeven te laten en waren beide groepen weer op tijd uit de kamer ontsnapt.

Hierna hebben we de dag gezellig afgesloten bij restaurant 'het wapen van rosmalen' onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje. De winnaar van de dag heeft die vrijdag op het bad eindelijk zijn verdiende wisselbeker in ontvangst mogen nemen! Volgend jaar is de organisatie in handen van Hugo en Inge.

Het was een zeer geslaagde dag, mede dankzij de geweldige organisatie van Tonny en Manon! Dank jullie wel voor deze organisatie.

Geniet hieronder van enkele foto's.

Fotoverslag Spellenmiddag 'De Alleskunner(s)'

Fotoverslag van de spellenmiddag van 12 november met als thema 'De Alleskunner(s)'

Lees verder

Fotoverslag Spellenmiddag 'De Osse Watervrienden spelen buiten'

Fotoverslag van de spellenmiddag van 9 april met als thema 'De Osse Watervrienden spelen buiten'

Lees verder