Fotoverslag Spellenmiddag 'We geven er een draai aan!'

Op 26 oktober deden er 15 kinderen mee met de spellenmiddag ‘op het droge’. Het thema was deze middag ’We geven er een draai aan’. In drie groepen werden er allerlei kleine spelletjes gedaan, van korfbal tot memory en van hints tot kegelen. Allemaal net een beetje anders dan anders.

Na 6 spelletjes werd de score opgemaakt. Deze score kon door een draai aan het rad veranderen. Spannend! De gelukkigen mochten hun score verdubbelen, de minder gelukkigen zagen hun score halveren. Ook moest het puntentotaal een keer geruild worden met een andere groep.

In de pauze was er ranja en fruit (gesponsord door biologische tuinderij ‘biologische tuinderij De Twee Linden’ in Reek) en daarna werd er fanatiek verder gestreden. Het was na een tweede keer draaien aan het rad de groep met onder andere de allerkleinste kinderen, die als grote winnaar uit de bus kwam! Goed gedaan allemaal!

Na nog een korte pauze was het tijd voor enkele gezamenlijke spellen. Zo werd er kwartet gespeeld, waarbij er flink door de gymzaal gerend moest worden. Omdat er wat tijd over was, konden er ook nog enkele tikspellen gespeeld worden.

Om 16.00u gingen zowel de kinderen als de begeleiders na een fijne spellenmiddag moe, maar voldaan naar huis. Tot de volgende 'Op het droge'