Zwemmen voor de Jeugd

jongen_meisje.png

Welkom bij onze jeugd recreanten.

Kinderen tot en met 15 jaar

Deze groep is bedoeld voor kinderen met minimaal een A-diploma tot en met ongeveer 15 jaar.

Vrijdagavond

We zwemmen elke vrijdagavond, behalve op feestdagen en tijdens de zomervakantie van de basisschool. Er zijn twee zwemtijden:

  • 19.00 uur - 19.40 uur: voor kinderen t/m 10 jaar met een A-diploma.
  • 19.40 uur - 20.20 uur: voor kinderen t/m 15 jaar met een A-diploma.

De genoemde leeftijden zijn richtlijnen  als kinderen/ouders een andere voorkeur hebben dan is dat geen probleem.

In het Golfbad in Oss

We zwemmen in het instructiebad van het Golfbad in Oss, het bad waar ook de duikplanken te vinden zijn!

Golfbad Oss
Euterpelaan 1
5344 CA Oss

Elke week weer een verrassing

Soms oefenen we om onze zwemtechniek te verbeteren en soms spelen we leuke spelletjes. We doen allerlei soorten spelletjes, zoals ringen opduiken, balspellen, wedstrijdjes en spannende douanespellen. Het begeleidingsteam verzint spelletjes met allerlei materialen die je in het water kunt gebruiken.

Het zwembad is verdeeld in vier vakken, zodat we vier groepjes hebben met maximaal 12 kinderen per groepje. Elk groepje heeft kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd en wordt begeleid door 1 of 2 begeleid(st)ers.

Kortom, we beleven allerlei avonturen in het water! -    Maar dat is niet alles. Twee keer per jaar organiseren we “Osse Watervrienden op het droge”. We doen dan allerlei spellen buiten het zwembad in de bossen, het park of een gymzaal. Benieuwd? Lees hier dan verder.

We hopen je snel te zien bij onze jeugd recreanten, waar plezier en gezelligheid centraal staan, zowel in als buiten het water!