Uitnodiging Spellenmiddag zaterdag 13 april

Binnenkort wordt er weer een spellenmiddag ‘op het droge’ georganiseerd voor alle jeugdleden van onze vereniging. Ook vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn, mogen mee doen. Het thema is 'Expeditie Robinson'. We gaan allerlei spelletjes, puzzels en opdrachten doen, waarbij je moet samenwerken met de kinderen uit je groepje en waarbij samen plezier hebben voorop zal staan. De groepjes en spellen zullen begeleid worden door onze kaderleden. Meer kunnen we nog niet verklappen. Je kunt het beter komen ervaren!


13 april, spellenmiddag op het droge

Wat: spellenmiddag, thema 'Expeditie Robinson'
Wanneer:  zaterdag 13 april van 13.45-16.00 uur
Wie: jeugdleden van de Osse Watervrienden en 1 introducé per jeugdlid
Waar: Bomenpark in Heesch
Hoe: we spelen in groepjes, die begeleid worden door onze kaderleden
Wat kost het: leden betalen €2,50 en niet-leden betalen €3,-


Heb je zin om mee te doen? Geef je dan snel op door het aanmeldformulier uit te printen en volledig en duidelijk in te vullen en, samen met het geld, in een gesloten envelop uiterlijk 5 april in te leveren op een vrijdag in het zwembad.

Na inschrijving en betaling zul je, in de laatste dagen voor de activiteit, per mail (van ophetdroge@ossewatervrienden.nl ) alle info ontvangen die je nodig hebt (waar verzamelen, waar ophalen, etc.).

We hopen natuurlijk op mooi weer voor onze expeditie. Mocht het weer toch niet meewerken dan kan het zijn dat we uitwijken naar een alternatieve locatie, waar we gemakkelijker kunnen schuilen zoals eerder bij de kiosk in het Jan Cunen park te Oss. Deze locatie maken we dan bekend in de mail met de laatste info.