Fotoverslag Spellenmiddag 'Expeditie Robinson'

Hieronder een foto verslag van de spellenmiddag met als thema 'Expeditie Robinson'. 

Met in totaal 16 kinderen hebben we een erg zonnige expeditie beleefd! Na aankomst zijn de kinderen in 4 verschillende kampen verdeeld en mochten ze eerst een kamp gaan proberen te bouwen met de leiding erbij. Hierna gingen ze met elkaar de strijd aan in verschillende spelrondes, waarbij behendigheid, uithoudingsvermogen, precisie en tactisch inzicht getest werden. Tussen de spelrondes door was er dan weer ruimte om hard aan het eigen kamp te gaan bouwen. Natuurlijk was er ook de nodige ruimte voor wat drinken en wat vers fruit van biologische tuinderij De twee Linden uit Reek. 

Na 4 spelrondes was het dan tijd voor de 'eilandraad'. Hierna gingen eerst 2 'afgevallen' teams de troostfinale spelen. In de finaleronde moesten de kinderen zo snel mogelijk o.a. een blikken toren bouwen, een emmer zand vullen met verschillende lepels, een evenwichtproef volbrengen en uiteindelijk 'vuur' maken.

Daarna gingen de 2 teams met de meeste punten voor de allesbeslissende finale. Uiteindelijk had het 'rode' team de finaleronde het snelst afgelegd van alle teams en werden zij de terechte winnaars van deze expeditie.  Voor iedereen was er dan nog een lekker snoepje met wat te drinken, waarna de terugweg naar de bewoonde wereld weer werd ingezet.

We kijken terug op een hele leuke en zonnige expeditie. Dank jullie wel voor jullie deelname en tot de volgende 'op het droge'!